Medi ambient

MEDI AMBIENT

Any de contenció per a la gestió de l'EIN de l'Alta Garrotxa

El consorci renuncia a continuar fent alguns dels estudis científics ja començats

El programa d'actuacions del Consorci de l'Alta Garrotxa per aquest any reflecteix l'època de vaques magres que viuen les administracions públiques. En l'esborrany del document –que en les pròximes setmanes s'ha de sotmetre a l'examen dels òrgans de l'Espai d'Interès Natural, EIN– no s'hi ha inclòs la continuació dels estudis sobre la geologia de la zona, que era un dels objectius científics més rellevants d'anteriors exercicis, ni sobre els hàbitats d'interès comunitari. Sí que hi ha entrat el manteniment i la millora de la xarxa viària i el pla d'extinció d'incendis, però a hores d'ara el seu finançament no està assegurat. “Comptem que el tindrem, el que passa és que arran dels canvis en el govern no ho hem pogut concretar encara”, va puntualitzar ahir la directora tècnica del consorci, Inès Carrillo. Entre els projectes que no corren perill, destaquen la segona fase de les obres de recuperació de l'església de Talaixà i la millora del camí de Sant Aniol d'Aguja.

El pressupost del consorci puja a 470.000 euros, mentre que l'any passat va ser de 687.000 euros. S'espera, però, que la xifra del 2011 augmenti a mesura que es vagin tancant les negociacions amb els departaments de la Generalitat implicats amb l'Alta Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona