Infraestructures

CORNUDELLA DE MONTSANT

El nou pavelló, capdavanter en domòtica

Les instal·lacions esportives disposaran de pistes de pàdel a l'exterior del recinte

La injecció d'1,3 milions d'euros que el govern va concedir l'any passat a l'Ajuntament de Cornudella per a la construcció del nou pavelló poliesportiu permetrà, entre altres actuacions, dotar les noves instal·lacions esportives, que es troben en fase de construcció, dels últims avenços en domòtica. Així, el sistema que s'ha implementat de gestió i control permetrà fer més eficients les instal·lacions i controlar tot l'edifici des d'una pantalla tàctil local o de manera remota. També suposarà un important estalvi energètic, ja que la il·luminació de les diverses zones s'encendrà únicament quan sigui necessari, seguint criteris d'ocupació, horaris i aprofitament de la llum solar, i els vestidors i les zones climatitzades també es regularan de manera eficient. Pel que fa a la zona esportiva, es dotarà igualment d'elements automàtics.

D'altra banda, a l'exterior del recinte hi haurà pistes per a la pràctica de pàdel, que s'afegiran a les que inclourà el recinte interior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.