Serveis

serveis

El Ter Brugent vol mancomunarla deixalleria

Els municipis d'Amer, Anglès, la Cellera de Ter i Sant Julià del Llor i Bonmatí volen mancomunar el servei de la deixalleria per reduir despeses. Actualment cadascun dels municipis té una deixalleria pròpia i es vol centralitzar aquest servei a la Cellera de Ter (segons una proposta del Consell Comarcal). Actualment el servei de deixalleria costa a l'Ajuntament d'Anglès uns 50.000 euros l'any, que és el que factura el Consell Comarcal, a través de l'empresa Nora.

Després d'una primera proposta dels ajuntaments implicats, el Consell Comarcal ha presentat un estudi que s'ha d'acabar de valorar. A més, des de la Cellera també es van presentar una sèrie de condicions per poder tirar endavant la proposta, com va explicar ahir l'alcalde de la Cellera, Josep Serrallonga. “No ho veiem malament, a tots ens sortiria més econòmic”, va dir l'alcalde, que, malgrat tot, va recordar que el tema s'haurà d'aprovar en un ple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.