Medi ambient

Governació decreta la preemergència per pluges

Resten sobre observació les comarques del Sud de València i Nord d'Alacant

La conselleria de Governació, mitjançant el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat valenciana, ha decretat la preemergència per pluges en el litoral Sud de la demarcació de València i en el litoral Nord de la d'Alacant.

En aquest sentit, segons el darrer butlletí de fenòmens adversos remés per l'Agència Estatal de Meteorologia es preveu que entre les 12 hores de dijous i les zero hores del divendres, podrien registrar-se precipitacions que poden acumular els 50 litres per metre quadrat en una hora, amb una probabilitat estimada entre el 40 i el 70 per cent.

Davanat aquesta situació, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat valenciana, manté el contacte amb tots els municipis que es troben en les zones afectades per la preemergència a fi de proporcionar informació actualitzada relacionada amb el risc d'inundacions.

La Generalitat recomana extremar les precaucions, més encara si es té previst circular amb cotxe per les zones delimitades per aquesta preemergència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.