Valls haurà d'esperar el 2010 perquè l'Estat li traspassi les carreteres de la trama urbana

L'Ajuntament de Valls haurà d'esperar fins al 2010 per poder condicionar els trams de les carreteres que integren la xarxa urbana de la ciutat que passaran a ser de titularitat municipal. L'alcalde de Valls, Albert Batet, es va reunir fa pocs dies amb el director general de carreteres, Aureliano López, que li va donar tots els detalls del procés. La partida del pressupost general de l'Estat per aquest concepte està completament exhaurida, i el consistori haurà d'esperar fins al 2010 per poder disposar del milió i mig d'euros en què està quantificada l'operació de condicionament de tota la xarxa que abraça des de la carretera de Tarragona, l'entorn de muralles fins a la carretera de Montblanc, Font de la Manxa i tot l'àmbit de Fontscaldes.

Vial de l'autovia

L'alcalde de Valls ha demanat al Ministeri de Foment la construcció amb caràcter immediat del vial vinculat a la construcció de l'autovia, que ha de connectar la rotonda de Valls a l'altura del camí de Vallmoll, amb la carretera d'Alcover. «El vial és imprescindible per resoldre problemes que origina aquest punt negre pel que fa a la mobilitat a Valls», va concloure l'alcalde Albert Batet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona