Urbanisme

Valls adapta el polígon per a Frigicoll i noves empreses

L'empresa ha adquirit a l'Incasòl uns terrenys del sector de Palau de Reig del polígon de Valls per establir un centre logístic

La reordenació de la zona l'obre a la implantació d'altres indústries

El darrer ple de l'Ajuntament de Valls ha donat el vistiplau a l'aprovació provisional de la modificació urbanística del sector de Palau de Reig de Dalt, al polígon industrial. La modificació urbanística era és un dels passos necessaris que havia de fer el consistori per facilitar la futura implantació de l'empresa Frigicoll, però també s'ha aprofitat per fer una reordenació del sector.

Així, fins ara, el planejament de la zona preveia principalment la implantació d'indústries aïllades grans. Amb la modificació aprovada al ple, aquesta àrea que representa el 50,27% de tot el sector, es divideix per poder-hi introduir també la tipologia d'indústries aïllades mitjanes.

En concret, es reordena la superfície que estava reservada a indústries grans, que passarà de 370.000 metres quadrats inicials a 245.000. Per la seva banda, la nova tipologia per a indústries mitjanes ocuparà amb la modificació un total de 138.341 metres quadrats. Finalment, es manté l'ús per a la implantació d'indústries entre mitgeres en 22.288 metres quadrats.

La modificació de planejament era un dels tràmits urbanístics necessaris per facilitar la implantació de l'empresa Frigicoll que el passat mes de juny va signar a Valls amb l'Incasòl un contracte de compra en aquest sector industrial de la capital de l'Alt Camp. Frigicoll s'implantarà en uns terrenys que tenen una superfície de 85.000 metres quadrats, fet que li permetrà ampliar la capacitat logística per potenciar l'exportació i reforçar el servei estatal. Aquesta empresa és una societat líder en el subministrament de maquinària de climatització, el transport, l'hostaleria, la refrigeració i els electrodomèstics.

LA XIFRA

85.000
són els metres quadrats
que l'empresa Frigicoll ha adquirit a la zona per instal·lar-hi el nou centre logístic

Inversions de l'Incasòl en les infraestructures

La reordenació de la zona del polígon de Palau de Reig de Dalt de Valls portarà associada un seguit d'inversions de l'Incasòl, que és el propietari dels terrenys. D'una banda, Incasòl efectuarà l'aportació del cost previst per a la depuració de les aigües residuals, estimat en 390.000 euros. A més, s'ha previst la construcció d'una rotonda que enllaçarà aquest sector del polígon industrial amb la carretera del Pla de Santa Maria, així com el desdoblament de les calçades laterals en aquesta àrea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona