Protesta dels veïns de la Coma

Un centenar de veïns de la Coma de Creixell es van manifestar ahir davant l'ajuntament. La protesta és originada per les obres d'urbanització que afecten la Coma. La manifestació va donar resultat ahir mateix, ja que els veïns tindran una reunió amb l'alcalde dimarts vinent.

Fa divuit mesos que van començar els treballs per adequar els carrers, les xarxes elèctriques, telefòniques i de clavegueram i aigües de les 200 parcel·les que formen la urbanització. Les obres havien de durar, segons la previsió inicial, un any. El maig d'enguany, però, els treballs van quedar aturats. Carme Hurtado, membre de la junta de veïns de la Coma, explicava ahir que l'aturada la va originar una falta d'entesa entre l'Ajuntament i la constructora que duia a terme les obres. Segons l'empresa, el consistori havia deixat de pagar els terminis. Els treballs es van reiniciar dues setmanes després. Els veïns van presentar una instància per veure l'estat de comptes de l'Ajuntament, però la resposta del consistori va ser negativa.

Després d'una segona aturada de les obres, els veïns de la Coma van tornar a demanar poder conèixer l'estat dels comptes, i se'ls va tornar a denegar. El cap de setmana passat es va fer una assemblea de veïns per decidir les accions que s'emprendrien.

Els veïns van acordar manifestar-se fins que els facin cas i puguin reunir-se amb l'alcalde i saber per què les obres s'estan allargant. A més, també es va presentar un document a l'Ajuntament en què es comunicava a l'alcalde que no volen que se'ls passi cap rebut més per les obres, i que el següent ja sigui el de la liquidació dels treballs d'adequació de la urbanització. A més, els veïns també van demanar que es faci un ple a l'Ajuntament dedicat específicament a debatre aquesta polèmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona