Urbanisme

municipal

urbanisme

El pla de Torre Salses es torna a encallar a la Generalitat

La Paeria retira l'expedient de la comissió territorial d'Urbanisme pel desacord entre ambdues parts, i l'alcalde i el conseller intentaran pactar

La modificació del pla urbanístic SUR 42 de Torre Salses s'ha tornat a encallar a la Generalitat. El planejament dels 55.000 metres quadrats situats entre la Bordeta i Magraners i on es podria fer un parc comercial no es va arribar a debatre ahir a la comissió territorial d'Urbanisme perquè la Paeria va demanar que es retirés.

La raó són les desavinences tècniques entre la proposta de l'empresa promotora Eurofund Parc Lleida, que la Paeria ha fet seva, i la Generalitat. Es tracta d'aspectes de mobilitat i de vinculació del SUR 42 amb altres àrees.

La Paeria no va saber aquestes objeccions d'Urbanisme fins dimecres a la nit i davant la sorpresa, perquè no s'havien comunicat abans, es va optar per retirar l'expedient de la reunió d'ahir. De fet, segons el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Fèlix Larrosa, ha estat una retirada per pactar entre ambdues parts aquest planejament. L'alcalde, Àngel Ros, ja ha demanat una reunió amb el conseller Josep Rull per abordar el projecte. Larrosa va subratllar que aquest tràmit no té res a veure amb la modificació del pla general per fer el vial Víctor Torres que connectarà el centre i Torre Salses.

D'altra banda, la comissió va donar el vistiplau a un primer informe per construir un càmping a Alcarràs, el primer del Segrià, en un espai de 4,3 hectàrees per a 373 unitats d'acampada. També va donar llum verd a una operació a Guissona per construir habitatges, una residència per a la gent gran i pisos de lloguer associats a aquesta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona