Urbanisme

municipal

esports

Sant Jaume comença a ordenar la zona esportiva

Les obres, que estaran acabades al setembre, inclouen un passeig i vial de vianants que connectarà la trama urbana amb el camp de futbol, la pista poliesportiva i l'escola

L'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha començat les obres de remodelació urbanística de la zona esportiva i de l'accés a l'escola. Si es compleixen les previsions, estaran enllestides quan comenci el pròxim curs escolar, el mes de setembre.

La intervenció consisteix, a grans trets, a connectar el nucli de Sant Jaume amb la pista poliesportiva, el camp de futbol i el centre educatiu amb uns vials per a vianants. El carrer d'entrada a l'escola adoptarà la forma de passeig arbrat, i per accedir al centre educatiu es construirà una rampa que serà una continuació del carrer Balmes.

Primera fase

El projecte urbanístic l'ha elaborat l'equip d'arquitectes de Xavier Bayona (el mateix que ha estat elegit per fer el nou Firal d'Olot) i la seva construcció té un pressupost de 220.000 euros. En una segona fase –per a la qual de moment no hi calendari– es preveu cobrir les pistes poliesportives annexes a l'escola. Com que es perdran una part important de les places d'aparcament que ara hi ha al carrer d'escola, s'ha habilitat un aparcament en uns terrenys de la vora. La millora de l'accés a les pistes està vinculada a l'ampliació de l'escola, que començarà a continuació. L'ampliació es farà en detriment de l'actual pati, una circumstància que obligarà a fer servir les pistes poliesportives externes, situades al costat del centre educatiu i del camp de futbol. Per això és important disposar en primer lloc d'una comunicació en bones condicions entre l'escola i el recinte esportiu.

LA XIFRA

220.000
euros
és el pressupost d'aquesta primera fase del projecte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona