Urbanisme

Una via ciclista unirà el Prat i l'Hospitalet

La Generalitat ha tret a concurs les obres per eixamplar el pont sobre el riu Llobregat que connecta el Prat amb l'Hospitalet, uns treballs que permetran la creació d'una via per a vianants i ciclistes sobre l'autovia C-31. Aquest nou pas unirà els itineraris de vianants i ciclistes existents als dos municipis, així com els camins de les dues bandes del Llobregat. Actualment, aquest pont que comunica els dos marges del riu té un espai molt estret, inferior al metre d'amplada. Inicialment s'havia planejat per a serveis de manteniment, i no permet la circulació de persones ni de ciclistes. Per solucionar-ho, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha aprovat un projecte que preveu l'ampliació del pont mitjançant un voladís de 2,2 metres d'amplada, de manera que el nou vial arribarà fins als 3 metres d'ample. La longitud del pont és de 190 metres. L'ampliació no implicarà la pèrdua d'espai per als vehicles, ja que es respectarà la calçada existent, que té quatre carrils, un voral i una barrera rígida de formigó.

Les obres tenen un pressupost de 393.981 euros. La previsió és que comencin durant el segon semestre d'enguany i que durin sis mesos. El projecte inclou una nova barana, nous embornals i rampes de connexió amb els vials de la llera del Llobregat. Les rampes tindran un pendent màxim del 6%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona