Urbanisme

Una plaça sobre el parc de neteja de Joan Miró

L’Ajuntament de Barcelona reurbanitzarà la superfície del futur parc de neteja subterrani ara en construcció al parc de Joan Miró, al districte de l’Eixample. Els treballs estan pressupostats en 3.679.011,69 euros i afectaran 11.400 m² del parc delimitats pels carrer Tarragona, Aragó i Diputació.

La intervenció servirà per crear una plaça amb vocació d’àgora veïnal al voltant del monument de Joan Miró, amb àrees de descans a sobre de gespa. El govern municipal vol dotar la plaça d’una font seca i d’una pèrgola que s’aprofitarà per instal·lar plaques solars fotovoltaiques que necessita el parc de neteja.

L’accés des del carrer d’Aragó es farà a través d’una passarel·la verda inclinada. L’accés per Tarragona serà a través d’un pas de pendent suau que aproparà a l’escultura.

L’obra es preveu que tingui una durada de 14 mesos, i que arrenqui el primer trimestre del 2018, un cop estrenat el parc de neteja de l’Esquerra de l’Eixample, un equipament que s’està construint al subsol des de l’abril del 2016 amb un pressupost de 9,7 milions d’euros. El centre tindrà capacitat per a 290 operaris i 70 vehicles de servei, i substituirà els del carrer del Comte Borrell i en part els del carrer d’Alí Bei i Mallorca, des d’on actualment es presta el servei en espera de la construcció del nou parc de neteja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona