Urbanisme

Arrangen l’últim vial que restava per fer a Fonteta

L’obra al carrer Empordà, principal accés al poble, concorda amb la resta del nucli antic

L’Ajuntament de Forallac ha emprès les obres del projecte de reurbanització del carrer Empordà de Fonteta, el principal accés al poble. Després de la reforma dels vials del nucli urbà, era el darrer carrer que restava per condicionar i la nova fesomia concordarà amb l’estètica de la resta de vies. Hi haurà calçades i voreres en un mateix nivell i llambordins grisos per a la zona de pas i estacionament de vehicles i marrons per a les voreres.

Els treballs han començat aquest mes en el tram comprès entre el pont de la riera i la plaça de l’Església, i serveixen alhora per renovar tots els serveis: abastament d’aigua potable, sanejament, aigües pluvials, enllumenat i gas, i s’adaptaran a la normativa de supressió de barreres arquitectòniques. L’obra té un cost de 173.881,80 euros, que assumeix íntegrament l’Ajuntament amb fons propis, de manera que els veïns no han de fer cap aportació via contribucions especials.

Els treballs tenen un termini d’execució de tres mesos i van a càrrec de l’empresa Germans Cruz Obres i Construccions. I és la primera de les tres fases d’actuació programades al carrer Empordà. Posteriorment, l’Ajuntament durà a terme l’adequació d’un ampli aparcament a l’entrada del poble. Per fer-ho, es construirà un mur de contenció al voltant de la zona verda, on ara hi ha una vinya, i s’omplirà de terra fins al mateix nivell del carrer. Aquesta obra té un cost de 117.000 euros.Per acabar de completar l’arranjament del carrer Empordà, faltarà desenvolupar la urbanització de la unitat d’actuació UAF1, de titularitat privada, a què correspon fer un tram de vorera i d’aparcaments al costat del carrer. L’alcalde, Josep Sala, diu que era una obra molt necessària tant per als veïns que hi viuen com per al conjunt del poble, que ben aviat disposarà d’un accés principal de gran qualitat urbana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona