Malgrat tancarà dilluns al trànsit el cèntric carrer del Carme durant vuit dies

Les obres de remodelació del nucli antic de Malgrat, que van començar fa poques setmanes, afectaran a partir de dilluns i durant vuit dies l'eix principal de la zona, el carrer del Carme. Segons informen fonts municipals, el trànsit de vehicles per aquesta via –al tram comprès entre el Camí Nou i el carrer Desclapers– no es tornarà a normalitzar fins al dimarts 20 d'abril al vespre. Es tracta d'una actuació que implica la millora de la xarxa d'aigües pluvials.

Amb l'objectiu de minimitzar al màxim els problemes que pot provocar a ciutadans i als veïns en particular, la policia local ha informat els afectats dels canvis que hauran d'aplicar en la seva rutina habitual. En aquest sentit, el desviament dels vehicles que vulguin accedir al centre es farà pel Camí Nou, però també podran circular pels carrers de Passada i Girona.

D'altra banda, els comerços de la zona afectada disposaran d'una gran zona de càrrega i descàrrega entre el Camí Nou i el carrer Blanch. Els veïns del tram inhabilitat al trànsit podran entrar als seus garatges a través d'altres accessos provisionals degudament senyalitzats per la policia local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona