Urbanisme

Tancament del porxo de les piscines de Celrà

Es climatitzarà el recinte per millorar-ne les condicions tèrmiques

La junta de govern local de Celrà ha adjudicat el contracte per executar les obres de tancament del porxo de les piscines. L’import inicial de la licitació va ser de 66.259,20 euros, IVA exclòs. Segons va informar l’Ajuntament, es van presentar quatre ofertes i, finalment, l’empresa a la qual s’han adjudicat els treballs va oferir una rebaixa de l’11% (58.970 euros, IVA exclòs).

La intervenció s’està duent a terme en una nau de l’antiga Fàbrica Pagans, que està tancada per tres cares i té oberta la façana sud. Les obres serviran per tancar aquesta façana i millorar així les condicions tèrmiques de l’espai. A banda, el consistori explica que aquesta actuació anirà lligada a una segona fase de climatització del recinte per convertir-lo definitivament en un espai polivalent, on les entitats esportives trobaran un lloc adequat per desenvolupar la seva activitat des de mitjans de setembre fins a juny (de juny a mitjans de setembre continuarà obert com una àrea de lleure de la piscina municipal). El tancament i posterior climatització també permetrà fer-hi altres activitats culturals, socials o educatives durant tots els mesos de l’any.

El regidor d’Esports, Pitu Bartis, es mostra satisfet amb el projecte: “El fet de buscar nous espais practicables serà una realitat en poc temps, tal com es va comprometre el consistori amb les entitats esportives del municipi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona