Urbanisme

Millores al carrer de Vista Alegre de Ripoll

L’empresa Asfaltados y Equipos de Maquinaria SL, amb seu a Mollet del Vallès, ja ha enllestit els treballs de millora de la capa asfàltica dels dos trams del carrer de Vista Alegre que quedaven per arreglar. Es tracta d’una part del tram més proper al carrer de Fontalba i d’una altra zona, de menys extensió, situada a l’altre extrem. És un accés a una de les zones residencials de Ripoll amb més població.

Aquesta obra està inclosa en el pla de millora de carrers d’aquest any, que impulsa la regidoria de Serveis al Territori de l’Ajuntament de Ripoll i que inclou també l’arranjament dels carrers de Ginebret i Montgrony. Aquesta actuació, en total, suma una superfície de 2.438 metres quadrats d’asfalt nou i el seu cost total és de 32.549 euros.

L’Ajuntament de Ripoll ha recordat que està treballant per millorar l’espai públic del municipi i ha agraït la comprensió de les veïnes i els veïns per les molèsties causades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia