Urbanisme

Prorroguen la suspensió de noves activitats a Sant Aniol de Finestres

El ple de l'Ajuntament de Sant Aniol de Finestres (Garrotxa) va aprovar inicialment en la seva última reunió el pla d'ordenació urbana municipal i la pròrroga de la suspensió d'activitats, cosa que frena de manera definitiva que s'hi pugui instal·lar la planta d'extracció i tractament d'àrids que s'estudiava habilitar al municipi. El nou pla general limitarà quan sigui vigent les activitats que es poden dur a terme a les zones de més interès natural i paisatgístic. En concret, prohibeix les activitats extractives a les zones protegides com ara els paratges de Sant Aniol i La Barroca.

L'Ajuntament ha complert així el compromís que havia adquirit amb les entitats que formen part del Consell Assessor Urbanístic del poble. L'associació Salvem Sant Aniol ha valorat de forma molt positiva aquesta pròrroga. L'octubre del 2008, es va impulsar l'aprovació de la suspensió potestativa d'activitats mineres, que és una figura jurídica paral·lela a la tramitació del POUM i que ara amb l'aprovació inicial, ha quedat automàticament prorrogada per un any més.

L'Ajuntament tramitarà ara la documentació del POUM, que es podrà consultar al propi ajuntament o a través d'internet i que estarà en exposició pública durant 4 mesos. Passat l'estiu, l'equip redactor del projecte reunirà la comissió assessora en matèria d'urbanisme i hi haurà una sessió de participació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona