Urbanisme

Canvis puntuals al camí de ronda de Palamós

L’Ajuntament els ha anunciat arran d’una denúncia de les entitats ecologistes

L’Ajuntament de Palamós revisarà el projecte del camí de ronda –ja fa unes setmanes que ha començat les obres–, després que Salvem la Pineda d’en Gori i SOS Costa Brava hagin denunciat a Urbanisme que no disposa dels permisos necessaris i, per això, reclamen a l’ens que aturi els treballs. Les entitats ecologistes han aconseguit que el consistori repensi algunes parts de l’obra. En una reunió celebrada dimecres passat, govern municipal i, després de la petició d’aturada de les obres, oposició, entitats i tècnics es van asseure per “abordar el problema”. Salvem la Pineda d’en Gori i SOS Costa Brava consideren que el projecte que es vol tirar endavant és “molt artificial” i suposa un “impacte molt important” en espais naturals com per exemple la Pineda d’en Gori. “No podem tolerar que es pavimenti tal com s’ha fet a la zona de cap Gros”, assenyala l’advocat de SOS Costa Brava, Eduard de Ribot. De fet, les entitats lamenten que el consistori no els hagi fet cas i no hagi aturat les obres. Per això van elevar la queixa a Urbanisme, que té competències per actuar. De Ribot considera que s’estan fent les obres sobre sòl no urbanitzable i sense l’autorització pertinent. “La Comissió d’Urbanisme de Girona hauria d’intervenir”, assenyala.

Ara, però, l’Ajuntament s’ha compromès a fer canvis “puntuals” com ara els de la secció quarta, que transcorre per la pineda d’en Gori. Així, es reduiran alguns trams de sauló sòlid i es modificarà lleugerament el traçat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona