Urbanisme

El canvi del POUM a Rosamar, per Santa Cristina, beneficia els veïns

L’Ajuntament de Santa Cristina va desmentir ahir algunes de les afirmacions que des de la campanya de SOS Rosamar han bastit la recollida d’un miler de signatures contra la construcció d’un hotel a la urbanització, en terme cristinenc, però a cavall entre Sant Feliu i Tossa. Per començar, el cap de l’equip redactor del nou pla urbanístic (POUM), l’arquitecte Xavier Canosa, va negar que es tracti d’un complex de 100 habitacions, com s’ha fet córrer, i va sostenir que es tracta d’un acord per aixecar dues edificacions, amb soterrani i una planta, “amb una sala de convencions i una cuina i 10 habitacions”, a més de 64 places d’aparcament subterrànies per donar servei al restaurant i el nou equipament privat.

Canosa i l’alcaldessa, Lourdes Fuentes, van defensar que el projecte no esgota les possibilitats d’edificació i preveu cessions de sòl gratuïtes per a espais esportius i la instal·lació de la depuradora necessària per a la urbanització.El consistori vol convocar els veïns de la urbanització aquest estiu per exposar-los els detalls del conveni per construir els annexos al restaurant i esvair els “rumors”, l’expressió suau que van fer servir per titllar la campanya d’oposició. Insisteixen que l’acord tindrà poc impacte i estalviarà despeses als propietaris per desencallar els dèficits d’una urbanització pendent de recepcionar des que se’n va aprovar el pla, al 1964, i que ha vist com zones lliures i equipaments compromesos pels promotors han acabat privatitzats, va dir l’alcaldessa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona