Urbanisme

El Sun Village, pendent del nou pla urbanístic

L'ajuntament de Palau-saverdera vol legalitzar l'edifici i evitar l'enderroc

L'Ajuntament de Palau-saverdera podria aprovar aquest mateix mes d'agost el nou pla urbanístic que, segons l'alcalde, Narcís Deusedas, legalitzaria el Sun Village, un bloc de pisos on viuen una quarantena de famílies que té una ordre d'enderroc del TSJC.

L'aprovació del pla urbanístic, diu Deusedas, posaria fi a una situació en què el complex es podria tirar a terra un dia i l'endemà tornar a construir-se. Tot i això, l'alcalde és conscient que aquest tema dependrà del jutge, que ja ha advertit en diverses ocasions l'Ajuntament que tiri endavant el procés d'enderroc i ha denegat tots els recursos municipals.

De fet, el consistori ja s'ha saltat el termini imposat pel tribunal perquè es tiri a terra l'edifici. El motiu és que els veïns no deixen entrar els tècnics municipals que han de taxar el valor econòmic del que tenen els veïns a dins per després poder pagar les indemnitzacions. De fet, els propietaris reclamen una compensació milionària que l'Ajuntament ha dit que no podrà pagar.

El TSJC va resoldre que el Sun Village s'ha de tirar a terra després que un veí denunciés que el bloc de pisos s'havia fet en una zona hotelera i aquest tribunal li donés la raó. L'Ajuntament al·lega que el pla general també preveia la zona com a residencial, a banda d'hotelera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona