Comencen la canalització del rial Bellsoley d'Arenys de Munt

Els treballs de canalització del rial Bellsoley han començat fa una setmana per la part de la carretera en amunt, just a l'entrada del polígon industrial. Per aquest motiu ha estat necessari obrir un nou accés per arribar a les naus que s'ha fet pel costat de l'aparcament que hi ha a l'entrada del polígon. L'Ajuntament va arribar a un acord amb el constructor de la zona per ampliar l'aparcament públic i amb el propietari de les naus per fer el pas alternatiu per darrere amb un pendent de sorra que condueix fins a la part alta del polígon.

Els treballs, que han obligat a tallar l'accés principal a la zona industrial, formen part del projecte de canalització de la riera i es fan després d'haver asfaltat la carretera de Torrentbò i la zona de l'Eixample.

Les obres s'han començat sense saber encara com s'acabaran el tram de la carretera en avall i el tram de la riera entre el pont i el rial. L'Ajuntament està pendent de la resposta del ministeri per saber per on es farà la canalització i si s'ha de tallar la carretera que porta a Sant Celoni, i, si és així, per on s'ha de fer passar el trànsit mentre durin els treballs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona