Teià urbanitzarà de nou el malmès passeig del Castanyer amb ajut del FEIL

El passeig Castanyer, un dels principals vials de Teià, quedarà tallat els propers dies per l'inici de les obres de reurbanització. Els treballs duraran aproximadament mig any i, per això, el consistori ha previst un circuit de trànsit alternatiu amb l'objectiu de minimitzar les molèsties.

En una primera fase, el passeig quedarà tallat entre la Riera i el carrer del Cadí. Els vehicles que vulguin accedir a la zona d'equipaments municipals hauran de desviar-se precisament pel passeig de la Riera i desviar-se després pels carrer Pau Casals i Folch i Torres. També s'habilitarà la circulació pel carrer del Cadí, que enllaçarà amb el tram obert del passeig del Castanyer. En la segona fase, es tallarà el tram entre Cadí i Sant Berger i restarà només la primera opció alternativa (Pau Casals, Folch i Torres i camí a Premià de Dalt) per poder arribar a la zona del municipi on hi ha serveis com l'institut, la piscina, el camp de futbol o els serveis socials i recintes privats com el Club de Tennis Barcelona. Els veïns han estat ja informats de les modificacions viàries.

Substitució de la vorera

La reurbanització d'aquest vial té un cost de 660.473 euros i és el projecte més important que el municipi inclou en el fons estatals d'inversió local (FEIL).

Les obres suposaran el canvi total de la vorera, que està en mal estat, i el ferm de la calçada, i també el canvi del mobiliari urbà i l'adequació dels serveis. L'empresa Graiva serà l'encarregada d'executar l'obra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.