Rehabilitar Fontalba de Ribes

L'Ajuntament de Ribes de Freser vol rehabilitar integralment el barri de Fontalba –carrers Fontalba i Girona–, on viu el vint per cent de la població, i demanarà que el projecte sigui inclòs en la propera convocatòria de la llei de barris. Aquest projecte ha estat valorat en 1,7 milions d'euros i, si s'acaba acceptant per part del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, el pla de barris n'assumirà el setanta-cinc per cent del cost pel fet de ser un municipi amb menys de 10.000 habitants. Es tracta d'una zona amb diversos blocs de pisos construïts fa quaranta anys, on tant les edificacions com els espais comunitaris i públics estan en un estat de conservació molt dolent. L'alcalde, Marc Prat, de CiU, ha manifestat que, si aconsegueixen la inclusió del projecte al pla d'ajuts de la llei de barris, podran posar al dia un dels sectors més poblats del municipi.

El projecte preveu la urbanització dels carrers de la zona, la supressió de barreres arquitectòniques, la rehabilitació dels habitatges i tot un seguit de projectes socials i culturals. Aquests últims han de servir per impulsar la igualtat de gènere a la zona, la implantació de les noves tecnologies de la informació i, entre moltes altres coses, la intervenció en temes mediambientals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona