Cunit ajusta fins als set milions el projecte que presenta a la llei de barris

L'Ajuntament de Cunit tornarà a aspirar enguany a una subvenció de la llei de barris amb un projecte de millora del nucli antic que serà gairebé quatre milions més barat que el que ja va presentar l'any passat, i que finalment no va ser escollit pel govern català. Així, la proposta de rehabilitació integral d'aquesta zona del municipi està ara valorada en 6.871.000 euros, mentre que l'any 2008 el projecte ascendia a 10.848.844 euros. En cas que li sigui concedit l'ajut, Cunit haurà d'assumir la meitat del pressupost.

A l'hora d'adaptar el pla de millora del nucli antic a aquesta segona convocatòria, el consistori ha organitzat també un procés de participació ciutadana que es va realitzar el mes de març, i en el qual van participar diferents veïns del barri per exposar les seves opinions i demandes.

Actuacions diverses

El pla de millora integral del nucli antic inclourà, entre altres actuacions, la conversió dels carrers principals en eixos cívics on els vianants tinguin prioritat i es fomenti el petit comerç de qualitat. A més, es rehabilitaran els accessos a alguns habitatges que ara presenten problemes per l'entrada de l'aigua en cas de pluja. També està prevista la rehabilitació del casal i dels espais de Sant Cristòfol, l'accés lliure a internet a tot el barri i un programa per a la inclusió de les dones en la presa de decisions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona