Urbanisme

urbanisme

Primer tràmit d'Urbanisme per la nova Clínica Girona

La comissió va informar ahir de l'avanç del planejament del sector

Ocuparà terrenys de Girona i Fornells

La comissió d'Urbanisme de Girona va informar ahir positivament sobre l'avanç de pla de l'àmbit on es construirà la nova Clínica Girona. Serà en terrenys entre Girona i Fornells, darrere el Fornells Park i fins a la zona de l'Avellaneda. A més, incorporarà sectors residencials, on es podran fer uns 120 habitatges. Urbanísticament, molts d'aquests terrenys són rústics sobretot a la banda de Fornells, i amb la tramitació s'hauran d'adequar als nous usos. Segons va explicar ahir el director general d'Urbanisme Agustí Serra, “el pla director ja inclou en aquesta zona una actuació territorial estratègica”. Amb l'aprovació, ara ja es podrà definir amb més detall la futura ordenació de l'espai, que tindrà carrers interns i rotondes amb la carretera de Barcelona i la C-65.

Altres acords

De Girona, es va fer un tràmit més per l'ascensor del barri vell. Pel qua fa a d'altres municipis, a Ripoll es va aprovar el pla perquè un nou edifici no afecti visualment la façana històrica de Ca l'Agustí. A Anglès es va denegar el permís per fer una residència per a la tercera edat a can Faüch, perquè es volia fer aprofitant una estructura que no compleix la legislació urbanística.

LA DATA

2012
Durant el primer semestre
del 2012 és quan es calcula que acabarà la tramitació urbanística de la nova clínica.

Suspès el pla general de Riumors

La comissió va acordar suspendre el POUM de Riumors, un municipi que actualment funciona amb les normes transitòries fixades pel mateix departament. El nou pla no incorpora la resolució ambiental, i per això no es va aprovar. Tot i això, la comissió ja el va valorar en bon sentit. Preveu 131 habitatges nous en dues zones separades, una lligada al nucli i una als afores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona