Urbanisme

Dénia inverteix 2,5 milions en el passeig del Mollet d'Espanya

El sector comercial de la zona es troba emprenyat amb la situació real de la rodalia

La Conselleria d'Infraestructures ha projectat un passeig en la zona del Mollet d'Espanya que permetrà connectar la nova estació marítima amb el nucli urbà de manera més directa i accessible.

Les obres d'este nou vial ja estan en marxa i, segons ha comunicat el director general de Transport i Logística, Carlos Eleno, a l'alcaldessa de Dénia en la reunió que ambdós han mantingut a Dénia, està previst que finalitzen a mitjan de l'any que ve.

Infraestructures hi ha invertit en esta obra, que executa l'empresa Licuas, un total de 2'5 milions d'euros.

Ana Kringe ha aprofitat la trobada per a traslladar el director general el malestar dels usuaris dels amarraments públics del Mollet d'Espanya, els quals afirmen que les obres de construcció del passeig han eliminat la rampa i la grua que utilitzen per a ficar o traure les seues embarcacions de l'aigua. Carlos Eleno ha atès la denúncia amb el compromís d'estudiar una solució per als usuaris.

Respecte a la nova estació marítima, el director general ha indicat que començarà a funcionar amb normalitat durant el primer trimestre de 2013. La nova estació està situada en el Moll de la Pansa i té capacitat per a rebre 600.000 passatgers a l'any. La inversió global de l'actuació ronda els 20 milions d'euros, dels quals la Generalitat Valenciana ha aportat 10.370.000 euros i l'empresa Port Natura, concessionària de la gestió i explotació de les instal·lacions, la resta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.