Urbanisme

Morella escomet importants obres a la xarxa d'aigües

El proper dimarts 7 de juliol el subministrament d'aigua estarà tallat de matinada i al matí per escometre una actuació d'urgència a Santa Llúcia

Aquesta setmana s'estan duent a terme millores al Carrer Sant Nicolau

L'empresa Aigües de Morella està duent a terme diverses actuacions de gran importància per al municipi. La més important tindrà lloc el proper dimarts 7 de juliol, quan s'actuarà d'urgència per reparar una vàlvula a la zona de Santa Llúcia que està en mal estat i que és molt important per al subministrament d'aigua a la localitat.

Aquesta intervenció comportarà un tall puntual de diverses hores, que afectarà de matinada i al matí. A més, aquesta setmana s'està actuant al carrer Sant Nicolau, per solucionar uns problemes que existien en aquest punt.

El regidor de serveis urbans, Amadeu Bordàs, assenyala que “aquestes actuacions són molt importants per millorar la xarxa de subministrament d'aigua de la localitat”. El regidor també indicava que la reparació que es realitzarà a la zona de Santa Llúcia es començarà a la nit per intentar que la reparació afecti el menys possible als veïns i veïnes. Està previst que acabe a mitat matí.

Pel que fa al carrer Sant Nicolau, cal recordar que fa pocs mesos es va millorar el subministrament a les vivendes, en el tram proper a la Casa Ciurana, que era el més problemàtic.

Ara, les actuacions s'estan duent a terme una mica més amunt, des de la zona de la costa de la Jueria fins a la Jovaní. Amb aquestes actuacions es continua millorant la xarxa de subministrament d'aigua a la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona