Comencen les obres del varador de Caldes d'Estrac malmès pel temporal

Els treballs han començat amb la retirada de les instal·lacions de la Creu Roja que havien quedat destrossades per l'últim temporal de l'hivern passat. L'actuació de millora de la zona del varador s'inclou dins les obres d'urgència al litoral maresmenc reclamades per diferents municipis del centre i el Baix Maresme a l'Estat espanyol.

Els treballs han de servir per traslladar les instal·lacions de la Creu Roja més a prop del passeig. De fet, en les obres, que avancen a bon ritme, ja es poden veure els fonaments que s'estan fent del futur edifici que hi haurà a primera línia de mar a tocar de la zona de varada de les barques de pescadors.

La millora de la zona del varador afectada pel temporal també inclou la prolongació del mur de contenció a tocar de l'espigó, que es protegirà millor, ja que és per aquest punt per on va entrar l'aigua del temporal que va destrossar la caseta del punt de socors que hi té la Creu Roja.

L'actuació, amb un pressupost de 314.871 euros, es va aprovar pel Consell de Ministres el passat mes de juliol. Tot i que es pensava que les obres serien imminents com en altres municipis, no s'han començat fins passada la temporada d'estiu.

En aquests mesos sí que s'han portat a terme altres actuacions, també incloses en les millores pels desperfectes dels temporals al Baix Maresme, a més de la regeneració de les platges amb la sorra del fons marí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona