Perilla l'acabament de l'obra a la riera Sant Jordi de Montgat per problemes econòmics de la constructora

La companyia que executa la urbanització podria fer fallida en els propers dies

Fonts de Vegamar, l'empresa constructora que s'encarrega d'urbanitzar la riera, van descartar ahir fer la menor valoració sobre la seva situació, però segons ha pogut saber aquest diari, la companyia viu ara una situació econòmica tan crítica que, si no se soluciona en els propers dies, podria obligar-la a presentar la setmana que ve el concurs de creditors; el procediment formal que abans consistia en la suspensió de pagaments. Tot plegat, però, podria fer-se públic dilluns que ve, que serà quan l'alcalde, Jordi Ràmia (PSC), i els serveis tècnics municipals de Montgat es reuniran amb representants de la companyia per conèixer l'abast real i final de la problemàtica. De fet, tant responsables consistorials com de l'empresa constructora ja han mantingut un primer contacte després que des del consistori s'observés que des del dimecres ja no hi ha cap operari que treballi en les dues obres que l'administració local va adjudicar a Vegamar: la urbanització de la riera Sant Jordi i el cobriment dels laterals del poliesportiu municipal, situat al Pla de la Concòrdia. Malgrat aquesta primera trobada, el batlle montgatí va negar ahir en aquest diari que l'empresa li hagi comunicat ni oficial ni extraoficialment la fallida final de l'empresa. Segons Ràmia, aquesta situació «ens sabria molt greu, ja que fins ara totes dues obres avançaven a un bon ritme i s'estaven complint els terminis per tenir-les enllestides abans no acabi l'any». Amb tot, i com a mesura de precaució davant dels esdeveniments que puguin succeir en els propers dies, responsables municipals van reunir-se ahir per avaluar les opcions que hi hauria per resoldre la qüestió en cas que es confirmés la fallida de l'empresa, com ara la convocatòria d'un altre concurs d'empreses disposades a acabar els treballs en un termini mínim de temps.

A més de la cobertura i l'adequació d'alguns elements del pavelló, l'obra per cobrir i urbanitzar la riera Sant Jordi és un dels projectes urbanístics més importants de la vila dels últims anys. Després d'un cert retard en la cobertura del vial, pel que fa a la seva urbanització ara només queda l'asfaltatge i l'adequació d'una vorera en el seu tram mitjà, així com la instal·lació d'il·luminació i de mobiliari urbà en el seu tram final.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona