Urbanisme

Municipal

Rehabiliten la rectoria vella del Far d'Empordà

Els treballs han permès construir un nou edifici sota el nivell del carrer, crear una nova plaça pública i posar en ús una sala polivalent

S'ha finançat a través del Puosc i de l'Incasòl

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha finalitzat les obres de rehabilitació de la rectoria del Far d'Empordà, a l'Alt Empordà. Els treballs han tingut un cost de 314.137 euros, sense IVA, i els ha dut a terme l'empresa Vallvia Projectes i Obres SL. Han estat finançats pel consistori del Far d'Empordà, a través del pla únic d'obres i serveis (Puosc) i l'Incasòl.

L'actuació forma part del programa Reviure les velles ciutats, que promouen el Departament de Territori i Sostenibilitat, l'Ajuntament i l'Incasòl. L'actuació ha permès construir un nou edifici per sota del nivell del carrer, adossat a l'antiga muralla del castell, que funcionarà com a sala polivalent. A més, es va tirar a terra tot el que quedava de l'antiga rectoria, pel mal estat en què es trobava l'edifici, i s'ha creat una nova plaça pública –a la part més elevada– que ofereix unes bones vistes de tota la plana de l'Empordà.

La rehabilitació de la rectoria ha estat finançada per l'Ajuntament del Far d'Empordà, el Puosc i l'Incasòl, mitjançant les aportacions establertes en el conveni de transferències signat per aquest darrer organisme i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. Abans de construir la nova sala polivalent, els treballadors van haver d'enderrocar totalment el que quedava de l'antiga rectoria perquè es trobava en mal estat i no es podia restaurar. Paral·lelament, també s'ha urbanitzat un nou espai públic a la part més elevada, i s'ha deixat a la vista la façana que dóna accés a la sala polivalent i que ofereix un mirador des d'on es pot veure la plana de l'Empordà.

LA XIFRA

314.137
euros.
És el que ha costat la rehabilitació de l'antiga rectoria del Far d'Empordà


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona