Medi ambient

La Safor, la Marina i la Vall d'Albaida les més afectades per ara per la gota freda

Els bombers d'Alacant han hagut d'intervenir en nombroses ocasions a l'Alacantí

Oliva, Xàbia, Ontinyent i Alcoi s'han vist perjudicades en la nit de dimecres a dijous

Les intenses pluges registrades durant el dimecres 28 d'agost arreu el País Valencià, han deixat 70 litres per metre quadrat a la vila d'Oliva, més de 60 litres i vents de 80 quilòmetres per hora a Xàbia i vora 80 litres a la zona d'Ontinyent i Otos.

La major part de pluja recollida pels centres zonals comarcals s'han acumulat en menys d'una hora dins del que l'Agència de Meteorologia qualifica com a “pluja molt forta” a un pas de torrencial.

A boqueta nit de dimecres 28 d'agost, el Centre de Coordinació d'Emergències rebia gran quantitat de telefonades procedents de la zona de Dénia, però també de diverses poblacions d ela comarca d ela Vall d'Albaida, per inundacions de baixos comercials, garatges i vehicles bloquejats per l'aigua.

De fet, el Consorci de Bombers d'Alacant ha efectuat durant aquesta passada nit, més de 60 avisos en la comarca d ela Marina i ha efectuat moltes interfvencions per inundacions de la via pública i vehicles aturats als carrers a causa de la pluja.

En l'àrea metropolitana de València s'han recollit vora 20 litres per metre quadrat entre les 20 hores d'ahir i la matinada de hui dijous, pluja que s'ha repartit de manera diversa segons les diferents àrees de mesurament existents.

Camions bolcats i incendis

Fonts d'aquest cos de bombers i d ela Guàrdia Civil de Trànsit han informat als mitjans de comunicació, de l'accident patit per un camió a les 20 hores a l'AP-7, en el terme d'El Verger, que s'ha saldat amb un ferit de rellevància.

Des del Centre d'Emergències apuntaven l'existència de conats d'incendi a causa dels raigs als termes municipals de l'Alcora, Sellent i Anna, incendis que s'han sufocat en breu espai de temps.

Es manté l'emergència

La conselleria de Governació manté l'avís d'emergència per pluja en el seu novell taronja en la Safor, la Marina, l'Alacantí i la resta de comarques meridionals del País Valencià, tant pel que fa a la zona costera com a l'interior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona