Infraestructures

Es fa una crida per agafar el tren Gandia - Oliva - Dénia el 9 de novembre

Torna al carrer el debat sobre aquesta línia fèrria tan reivindicada i es convoca a la acció imaginativa

Davant de l'estació de Rodalies de Gandia, la secretària comarcal de Compromís, Pepa Izquierdo, junt al secretari comarcal de la Marina Alta, Enric Vengut, han convidat la ciutadania de les dues comarques a agafar el tren Gandia-Oliva-Dénia, de manera simultània a aquestes poblacions el proper 9 de novembre.

La compareixença l'han feta companyats de la regidora d'Oliva Imma Ibiza i la regidora-portaveu a Gandia Lorena Milvaques. Els portaveus de Compromís han repartit el bitllet per agafar el tren, en un acte per al qual han demanat dur equipatge.

Enric Vengut ha recordat que tot just fa uns dies s'han presentat les esmenes i propostes de Compromís als Pressupostos Generals de l'Estat, entre les quals hi ha 60 milions, per començar, per al tren que hauria d'unir les tres ciutats.

En eixe sentit, Vengut ha aclarit que “sabem quins tràmits i quines són les condicions necessàries per a fer-lo viable. Sabem que PP i PSOE han pogut fer-lo realitat i no han volgut. Sabem que, per fer-lo viable, calen partides pressupostàries, que nosaltres continuarem demanant. Sabem que calen projectes, i després executar-los. Tot això ho sabem. Nosaltres estem complint com a representants del poble valencià, i hem de posar negre sobre blanc perquè no arriba el tren”.

Per això, es fa aquesta crida, que és una crida amb imaginació i esperança, és una crida per allò que necessita la gent. Els representant polítics que han comparegut, volen convidar a la ciutadania de les dues comarques a venir a Gandia i a Dénia, davant de l'estació, amb la maleta, a agafar un tren a que tothom vol que isca ben prompte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona