Administracions

Castelldefels, a la platja sense parquímetres

Fins que no es pugui pagar amb tarja queden anul·lades la zona blava i la verda

Les zones blava i verda de la platja de Castelldefels, en les quals s'ha de pagar per aparcar tots els dies des del dia 1 de maig –els residents estan exempts de la verda– estan de moment anul·lades perquè no es pot fer el pagament amb targeta de crèdit. El problema amb els parquímetres es remunta a l'any passat, quan les zones de pagament van entrar en vigor. No es podia usar la targeta bancària perquè els nous parquímetres han d'estar homologats per controlar la seguretat de les targes. El sistema ha de demanar un pin a l'usuari i comprovar a l'instant la disponibilitat de saldo. Els parquímetres de la zona marítima es van posar en marxa sense tenir l'homologació corresponent, i la previsió de Valoriza, l'empresa que explota l'aparcament de pagament, era substituir els lectors actuals per nous lectors d'ús bancari.

La nova temporada ha arribat sense que el sistema estigui actualitzat, i per aquest motiu l'Ajuntament de Castelldefels ha decidit tancar els parquímetres. “L'Ajuntament ha pres aquesta decisió davant el possible perjudici als usuaris davant de l'incompliment del termini fixat per l'empresa per implantar el pagament amb targeta”, assenyalen fonts municipals. Els parquímetres de la zona costanera no tornaran a funcionar fins que no s'asseguri el pagament amb monedes, amb targeta de crèdit i mitjançant l'aplicació pel mòbil PrestoParking.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia