Serveis

SERVEIS

Millores per als bombers d'Alp i Vila-rodona

Els parcs de bombers voluntaris d'Alp (Cerdanya) i Vila-rodona (Alt Camp) tornen a estar operatius i atendre les urgències dels municipis més propers. En el cas del parc d'Alp, s'ha arribat al compromís per millorar les instal·lacions entre l'Ajuntament d'Alp i la resta de localitats veïnes, com ara Das, Urús, Prats i Sansor i Fontanals de Cerdanya, i la direcció general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments (DGPEIS). La reforma preveu aixecar una planta per sobre les cotxeres –on s'ubicarà el menjador i un bany complet–, així com un sobreàtic que podrà utilitzar-se com a estança per dormir en cas que sigui necessari. D'altra banda, la planta baixa, on ara hi ha la zona del menjador, es reorganitzarà i es millorarà l'espai dels vestidors. El mes passat, una vintena de bombers voluntaris d'Alp van presentar una carta al comandament central i a l'Ajuntament per anunciar-los que deixarien de prestar servei fins que no s'atenguessin les seves reivindicacions. Des de l'Associació de Bombers Voluntaris d'Alp es reclamaven les millores a les instal·lacions del parc, “mil cop promeses i mai acomplides”, i una millora en el material que utilitzen.
Pel que fa al parc de Vilarodona, ja disposa d'un camió de substitució, en espera que finalitzi la reparació del camió accidentat el 28 de desembre passat, quan tornava de participar en una activitat nadalenca.

redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia