Infraestructures

L'aeroport de Perpinyà vol atreure clients de Girona

Pretén ser referència a Figueres, Girona i Olot i aprofitar l'enllaç del TAV

Ofereix a l'estiu 11 rutes, una a Madrid

L'aeroport de Perpinyà aposta per atreure nous clients a la demarcació de Girona, aprofitant la connexió amb el TAV i el fet que és a una hora en cotxe de Girona, Figueres, Olot i les seves àrees d'influència. “L'aeroport de Perpinyà ofereix una alternativa a l'oferta de baix cost de Girona i se situa més a prop per als habitants d'aquesta àrea que l'aeroport del Prat”, ha assenyalat el director de l'aeroport nord-català, Denils Leluc. A més, creu que “les dimensions de l'aeroport de Perpinyà permeten agilitzar i fer més fluids els procediments dels viatgers”.

De fet, l'estratègia de l'aeroport de Perpinyà és convertir-se en un dels aeroports de referència de tot el triangle Tolosa-Montpeller-Barcelona. Per aquest motiu, durant aquesta primavera durà a terme tota una sèrie d'accions de comunicació, publicitat i contactes per fer conèixer la seva proposta de vols i destinacions.

L'aeroport nord-català busca ampliar el mercat després de tancar el 2014 amb 353.872 viatgers, un 3,5% menys que el 2013. De moment, el 2015 ha arrancat millor i en els primers mesos ha pujat una mitjana del 15%

Nova ruta a Madrid

A més, l'impuls a la promoció de l'aeroport de Perpinyà a la demarcació de Girona coincideix amb el fet que tindrà per primer cop un vol a Madrid. L'oferirà Air Nostrum, filial d'Iberia, del 29 d'abril al 24 d'octubre, el dimecres i el diumenge. El vol durarà una hora i 15 minuts i costarà 117 euros l'anada i tornada. La companyia pretén omplir “del 60% al 70% el primer any”. A més, Air Nostrum també volarà del 28 de juny al 31 d'agost a Eivissa. Durant tot l'estiu, s'ofereixen 9 rutes més. N'hi ha tres de Ryanair: Londres Stansted, Brussel·les Charleroi i Birmingham (aquesta última no hi és ara a Girona). A més, Air Lingus vola a Dublín; Flybe, a Southampton; Hop!, a París i Lille; Volotea, a Nantes, i Chalair a Còrsega.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia