Serveis

Trenta-nou municipis de l'Alt Empordà poden optar als ajuts Leader

El Consell Comarcal inicia demà a Navata una sèrie de reunions per informar els municipis sobre aquestes ajudes

Un total de 39 municipis de l'Alt Empordà es poden beneficiar dels ajuts Leader, unes ajudes per a la creació, ampliació o millora de negocis en municipis rurals i finançades per la Generalitat i fons europeus. Per parlar de la nova convocatòria d'aquest ajut Leader 2016, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà organitza al llarg d'aquesta setmana i la següent un total de quatre sessions informatives. La primera d'aquestes trobades es farà demà, dimarts, 12 de gener, a la sala Garbí del centre cívic de Navata. La segona, l'endemà, a la sala d'actes de l'ajuntament de Capmany. La tercera, dijous, dia 14, a la biblioteca municipal del centre cívic El Teatret de Ventalló. La darrera reunió està programada per al dimarts 19 de gener, a la sala d'actes de l'ajuntament de Darnius. Totes les sessions es faran a les set de la tarda.

L'objectiu principal dels ajuts Leader és fomentar la diversificació de les economies rurals i incentivar el teixit econòmic d'aquestes zones. Aquests ajuts formen part del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya i estan cofinançats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. Els ajuts Leader estan adreçats a les petites i mitjanes empreses agroalimentàries i turístiques i a les microempreses en general i permeten obtenir fins subvencions a fons perdut d'inversions per a la creació, millora o ampliació de negocis.

Els municipis

Els municipis que integren la zona Leader de l'Alt Empordà són els següents: Agullana, Albanyà, Bàscara, Biure, Boadella i les Escaules, Borrassà, Cabanelles, Cantallops, Capmany, Cistella, Darnius, Espolla, Garrigàs, Garriguella, Lladó, Maçanet de Cabrenys, Masarac, Mollet de Peralada, Navata, Ordis, Palau de Santa Eulàlia, Palau-saverdera, Pau, Pontós, Rabós, Riumors, Sant Climent Sescebes, Sant Llorenç de la Muga, Sant Miquel de Fluvià, Siurana, Terrades, Torroella de Fluvià, la Vajol, Ventalló, Vilajuïga, Vilamacolum, Vilamaniscle, Vilanant i Vilaür.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia