Serveis

TMB es mostra disposada a continuar negociant amb els treballadors del metro

La companyia de transport públic assegura que anirà a totes les reunions que convoqui la mediació de la Generalitat

La direcció considera “desproporcionada” la vaga d'avui i creu que hi ha “raons suficients” per desconvocar les aturades

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha expressat aquest dilluns la seva disposició a “continuar parlant” amb els sindicats del metro per arribar a un acord que permeti desconvocar la vaga. Els representants dels treballadors del suburbà, que realitzen aturades aquest dilluns i també dimecres, han presentat aquesta tarda una proposta a la mediació de la Generalitat perquè la faci arribar a la direcció de l'empresa.

TMB ha reaccionat així a les declaracions realitzades per alguns membres del Comitè d'Empresa del metro als mitjans de comunicació, on es mostren “disposats a prendre en consideració les propostes presentades per la direcció”.

En aquest sentit, l'empresa manifesta la seva voluntat, “expressada de forma reiterada”, de “continuar parlant amb els sindicats per arribar a un acord”.

“La direcció de TMB està disposada a assistir a totes les reunions que convoqui la Direcció General de Relacions Laborals per arribar a un acord que permeti tirar endavant el nou conveni, en el marc de la legislació vigent i de les limitacions financeres”, assegura en un comunicat.

L'empresa insisteix que considera la vaga “desproporcionada” i es mostra convençuda que existeixen “raons suficients per no mantenir les convocatòries”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia