Infraestructures

Denuncien les rotondes de l'N-340

El moviment veïnal recorre al jutjat per possible malversació de fons

El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta va denunciar ahir al jutjat de guàrdia de Tortosa la construcció de les rotondes de l'N-340 a l'Ametlla de Mar i el Perelló, així com la que es farà a Camarles. Els veïns reclamen a la justícia que investigue el Ministeri de Foment per possible malversació de fons públics, ja que les obres s'han executat sense cap estudi informatiu previ ni cap estudi d'impacte ambiental o acústic. “Foment està executant les obres a corre-cuita i s'ha fragmentat el projecte global, en què es preveia la construcció d'onze rotondes al tram de l'N-340 que discorre per les Terres de l'Ebre”, va explicar el president de la Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta, Llorenç Navarro. En aquest sentit, el moviment veïnal denuncia que cadascuna de les rotondes es pressuposta en 59.000 euros amb l'objectiu de no superar els 60.000, xifra que obligaria a obrir el procés de licitació de l'obra.

D'altra banda, els veïns van tallar ahir per vint-i-cinquena setmana consecutiva l'N-340 a l'Ametlla de Mar i les Cases i demà també participaran en el tall de carretera que han convocat els alcaldes. Per la seua banda, el delegat del govern a l'Ebre, Xavier Pallarés, va afegir-se ahir a les peticions dels veïns per aconseguir la gratuïtat de l'AP-7 mentre no es construeixi l'autovia A-7.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia