Un total de 41 nuclis de la Conca de Barberà i 25 nuclis del Priorat disposen ja de cobertura de telefonia mòbil

En aquests moments la cobertura de telefonia mòbil ja arriba a 41 nuclis de població de la Conca de Barberà i 25 nuclis de població del Priorat, les dues comarques del Camp de Tarragona amb més dificultats de cobertura atesa la seva constitució muntanyosa. Així ho avançava aquesta setmana la diputada socialista Núria Segú. Segons ha donat a conèixer la diputada socialista hi ha cobertura de telefonia mòbil a tota la comarca de la Conca de Barberà, tret de Llorac, Passanant i Belltall, Pontils, Sarral, Senan i en algun punt de Montblanc. Pel que fa al Priorat tots els municipis disposen de servei de telefonia mòbil outdoor del servei 112, a excepció de la Morera de Montsant i Cornudella de Montsant.

Segú també ha afegit que està previst solucionar les deficiències en breu mitjançant la construcció de més infraestructures i signant nous convenis de telefonia mòbil. Així mateix també s'està treballant per millorar la cobertura i la disponibilitat d'operadors de telefonia mòbil a les zones on ja està operatiu el servei

Aquest conjunt d'actuacions s'emmarquen en el context de l'execució del pla Catalunya Connecta, que té com a objectiu donar cobertura als serveis de banda ampla (banda ampla rural), televisió digital terrestre (TDT) i telefonia mòbil a tots els nuclis de població del país que tinguin, com a mínim, més de 50 habitants.



Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona