Infraestructures i serveis

Trànsit

Redueixen talussos i milloren la seguretat a la carretera de Vidrà

Les obres de millora que s'estan fent a la carretera BV-5227, entre Sant Quirze de Besora i Vidrà, han de permetre guanyar seguretat i augmentar la visibilitat dels conductors, ja que es tracta d'una via estreta, plena de revolts i amb una circulació important de camions pesants que van cap a les serradores de Vidrà. “No eixamplem la carretera ni adrecem cap revolt, però s'excavaran els talussos laterals i en un tram es farà cuneta americana, que farà guanyar un metre en cas d'haver-te d'arrambar”, explica Josep Anglada, alcalde de Vidrà. Les obres, amb un pressupost de 240.580 euros, tindran una durada de quatre mesos i van a càrrec de la Diputació de Barcelona.

L'arranjament de la principal carretera d'accés a Vidrà respon a una reclamació dels alcaldes de Vidrà, Santa Maria de Besora i Sant Quirze de Besora, “la qual cosa demostra que quan anem junts és més fàcil que se'ns escolti”, diu Anglada. Les obres són necessàries ja que en alguns llocs la via té talussos amb una inclinació molt vertical i no hi ha cunetes formigonades, la qual cosa disminueix molt la sensació de confort dels conductors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia