Renfe posarà càmeres de seguretat a vint-i-tres estacions de Rodalies

Els darrers anys hi ha hagut agressions a passatgers i treballadors les matinades de cap de setmana

En total s'instal·laran càmeres de seguretat mitjançant circuit tancat de televisió amb transmissió al centre de seguretat de 24 hores de Renfe a les estacions de l'Hospitalet de Llobregat, el Clot-Aragó, Ocata, Arenys de Mar, Mataró i Blanes, de la C1 de Rodalies (Molins de Rei / l'Hospitalet a Mataró / Maçanet); a Sant Vicenç de Calders, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Castelldefels Centre, Aeroport del Prat, Granollers Centre, Bellvitge, Sant Celoni i Maçanet-Massanes, estacions de la línia C2 (Sant Vicenç / Vilanova i la Geltrú a Sant Celoni / Maçanet), i també a diverses estacions de les línies C3, C4 i C7 de Rodalies: Sant Andreu Arenal, Plaça de Catalunya, Martorell, Montcada Bifurcació, Sabadell Sud, Terrassa, Manresa i Vic.

Una cop acabi la implantació d'aquestes càmeres, es permetrà dotar les estacions de l'aeroport, Martorell, Montcada Bifurcació, Manresa i Ocata de càmeres d'un circuit tancat de televisió i incrementar l'actual equipament de seguretat a la resta d'estacions esmentades. D'aquesta manera, totes les estacions de Rodalies disposaran de càmeres de videovigilància. El termini per a la recepció d'ofertes o sol·licituds de participació de les empreses en el concurs és fins al 10 de novembre.

LES ESTACIONS

C1 de Rodalies (Molins de Rei / l'Hospitalet - Mataró / Maçanet)
L'Hospitalet de Llobregat
Clot Aragó
Ocata
Arenys de Mar
Mataró
Blanes
C2 de Rodalies ( Sant Vicenç / Vilanova - Sant Celoni / Maçanet)
Sant Vicenç de Calders
Vilanova i la Geltrú
Sitges
Castelldefels Centre
Aeroport del Prat
Granollers Centre
Bellvitge
Sant Celoni
Maçanet-Massanes
C3, C4 i C7 de Rodalies
Sant Andreu Arenal
Plaça de Catalunya
Martorell
Montcada Bifurcació
Sabadell Sud
Terrassa
Manresa
Vic

Cervera-Manresa, en bus

Renfe amplia fins al 15 de novembre el servei alternatiu per carretera en el trajecte entre Cervera i Manresa a causa de l'execució dels treballs de millora que el Ministeri de Foment està fent a Calaf. Una vegada acabin les actuacions al pas inferior de vianants, es mantindrà el servei per carretera entre Calaf i Manresa fins a la finalització de les obres que es fan al tram. El servei alternatiu afecta els viatgers de Cervera, Sant Guim, Sant Martí, Calaf, Seguers, Aguilar, Rajadell i Manresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.