Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dimecres, 18 octubre 2017

Mataró

19.00. Fundació Hospital. Com puc ajudar al meu fill a que tingui un millor comportament?, a càrrec d'Héctor González, psicòleg especialista en trastorns mentals, emocionals i psicosocials en infants i joves.

19.00. L'Altre Cafè Cultural. La valentia de la dona davant del càncer de mama, a càrrec de Maribel Nieto, cirurgiana i màster en patologia mamària.

Calella

18.30. Casal L'Amistat. La grafologia i les seves aplicacions, a càrrec de Carles Díaz, perit cal·lígraf judicial per la UAB.

Dijous, 19 octubre 2017

Montgat

18.30. Sala Albéniz. Cicle de conferències de l'aula d'extensió universitària TIMO, L'eutanàsia des de la bioètica, a càrrec de Sergio Ramos Pozón, doctor en Filosofia i Bioètica de la UB.

Teià

11.30. Casal de la Gent Gran. Xerrada Cuina saludable, a càrrec de Carmen Ferrer, especialista de dietètica i nutrició.

Mataró

10.30. Casal Municipal gent gran Oriol Batista. Primers auxilis, a càrrec de la Creu Roja.

12.00. Can Boet. La ceràmica utilitària. Un univers de formes i funcions, a càrrec d'Alfons Romero Vidal, president de l'Associació Catalana de Ceràmica.

19.00. Fundació Hospital. Com ser millors pares?, a càrrec de Sandra Sánchez, psicòloga especialista.

Arenys de Mar

19.00. Sala Noble del C.C. Calisay. Problemes i solucions. Una visió des de la Teràpia Breu Estratègica, a càrrec de Chema Duque.

El Bruc

18.00. Sala de plens de l'ajuntament. Xerrada Com viure els moments difícils positivament: Eines per fer-ho possible, a càrrec de Daniel Gabarró.

Calella

09.30. Local d'Oncolliga. Xerrada de nutrició, a càrrec de Sara Justícia, dietista.

Capellades

19.30. Societat La Lliga. Els residus i la seva gestió amb Maria Mestre, ambientòloga experta en gestió de residus; i L'experiència del porta a porta, a càrrec de josep Casafont, regidor de medi ambient de l'Ajuntament de Navàs.

Manresa

19.30. Carretera Cardona, 30, baixos. Xerrada Gamificació per a empreses: El joc com a eina d'aprenentatge, motivació i gestió del canvi, a càrrec d'Eduard Ramos, ocach certificat coactiu, consultor en innovació, lideratge i cohesió d'equips.

Divendres, 20 octubre 2017

El Masnou

19.00. Sala polivalent de la Biblioteca Pública Joan Coromines. Granados, el Grieg català. Les relacions del mestre Millet amb Apel·les Mestres i amb Goya, a càrrec de M. Lluïsa Cortada, llicenciada en Història de l'Art, doctora en Musicologia i clavicembalista.

Cabrils

20.30. Biblioteca. Xerrada oberta a tota la família amb Toni Marí, del Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral.

Sant Pol de Mar

19.00. Sala Ainaud de Lasarte. Xerrada Els canvis en l'adolescència, a càrrec d'Helena Galé, psicòloga de l'Institut d'Estudis de la sexualitat i la parella.

La Torre de Claramunt

18.30. Centre social Sant Joan Baptista. Xerrada L'autoestima, a càrrec d'Ester Soteras Font, psicòloga.

Manresa

20.00. Auditori Plana de l'Om. Conferència 1936. Objectiu: salvar la Seu, a càrrec de Quim Aloy.

Vilanova del Camí

18.00. Centre cívic del barri de La Pau. Xerrada Eines per a l'acompanyament escolar dels teus fills i filles, a càrrec d'Ana Isabel del Rio, pedagoga.