Tota l'agenda

Cerca

Del
al

Prop de Montseny

Diumenge, 03 març 2024

Exposicions

Girona

Museu d'Art. Esclats d'un instant, 90's. L'aportació de les artistes al Fons d'Art del diari Avui. Fins al 2 de febrer del 2025.

Espai de la Llibreria 22. F(l)ora, de Judith Sol Dyess. Fins al 28 de març.

Festes

Bescanó

10.00. Sala polivalent. Festa dels nadons. Benvinguda a les famíles.

10.00 a 13.00. Activitats infantils pels nadons i famílies.

11.00. Homenatge als nadons nascuts.

12.00. Pica pica per a les famílies assistents.

Olot

Festa de Sant Antoni. Cercavila de cavalls.

Fires

Girona

Mercat d'intercanvi de productes de col·leccionisme, a la plaça Catalunya, de 09.00 a 13.00. Tots els diumenges i festius. Mostar més dates

Dies 11, 18, 25/02, 3, 10, 17, 24, 31/03, 7, 14, 21, 28/04, 5, 12, 19, 26/05, 2, 9, 16, 23, 30/06, 7, 14, 21, 28/07, 4, 11, 18, 25/08, 1, 8, 15, 22, 29/09, 6, 13, 20, 27/10, 3, 10, 17, 24/11, 1, 8, 15, 22 i 29/12
Fòrum del formatge artesà i català

11.00. Passeig de la Devesa. Espai Sentits. L'art del Martidatge amb formatges artesans, amb Toni Gerez.

11.30. Espai Fòrum. Sent el batec de la gastronomia. Descobreix l'essència de L'Amant.

12.15. Espai Sentits. Formatges a la cuina amb Girona Excel·lent, amb Jordi Àvila.

12.30. Espai Fòrum. El formatge al petit comerç i a la restauració, amb Manel Guirado.

13.30. Espai Sentits. Tast dels formatges Guanyadors del Concurs de Formatges Artesans de Catalunya, amb Pep Nogué.

14.00. Espai Gastro. Dinar Rissottada amb Marc Ribas.

14.30. Espai Fòrum. A2Gramòfons, amb Xavier Salvà.

16.00. Espai Sentits. Els pastissos de formatges d'en Jordi Ferrer, amb Jordi Ferrer.

17.00. Espai Fòrum. Presentació de la IGP Formatge Garrotxa, amb Hble. Sr. David Mascort.

17.15. Espai Sentits. La cuina Pim Pam de Cal Formatger, amb Marc Masó + Laia Manté.

18.00. Espai Fòrum. La història de les nostres formatgeres, amb Trinitat Gilbert.

18.30. Espai Sentits. La cuina formatgera d'en Marc Ribas, amb Marc Ribas.