Sense - El Punt

música

La lírica ocupa Sant Miquel de Cruïlles

Les cantants Maite Mer i Gina Reyner inauguren avui un nou festival de música al monestir baixempordanès

L'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura i els Amics de l'Òpera de Girona han organitzat el primer Festival de Música del Monestir de Sant Miquel de Cruïlles. El festival inclourà en la seva primera edició dos concerts de lírica, el primer dels quals estarà protagonitzat avui per la soprano bisbalenca Maite Mer –directora artística del festival– i la mezzosoprano Gina Reyner (19 h; 12 euros a la venda anticipada, 15 a la taquilla). Acompanyades per l'ensemble instrumental que formen Esther Schütz (violí), Jesús Lira (violí), François Ragot (violoncel) i Glòria Garcés (clavecí), les dues cantants interpretaran àries i duets d'òpera barroca.

El segon concert del nou festival tindrà lloc el diumenge 26 d'agost i anirà a càrrec dels Amics de l'Òpera de Girona, amb un programa format per fragments de Cançó d'amor i de guerra, de Rafael Martínez i Valls, i cors de diverses sarsueles famoses, dirigits per Conxita Garcia i acompanyats al piano per Santi Escura (19 h, 18 i 20 euros).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.