Necrològiques

SOCIETAT

Mor l’exregidor de Malgrat de Mar i sardanista Juli Peinado

Va ser membre del consistori durant el mandat 1999-2003

L’exregidor i activista cultural i social de Malgrat de Mar Juli Peinado Sánchez va morir ahir als 77 anys, segons ha confirmat l’Ajuntament del municipi. Va formar part del consistori durant el mandat 1999-2003. S’havia presentat com a número 2 de la llista convergent rere Eusebi Vázquez i durant quatre anys va ser regidor de l’oposició. També va formar part de l’executiva local de CDC, en la qual va ocupar diferents càrrecs, i era un representant polític reconegut d’aquesta formació a tota la comarca.

Peinado era un gran sardanista. L’Ajuntament recorda, en la seva nota de comiat, que va estar sempre molt vinculat a l’Agrupació Sardanista la Barretina i a l’Aplec de la Sardana de Malgrat de Mar. La seva tasca de promoció de la sardana va ser reconeguda. Així, juntament amb la seva dona, Montserrat Clapés, va rebre el premi Dia de la Sardana el 2005 de mans del president del Parlament de Catalunya, que en aquell moment era Ernest Benach.

També va estar vinculat a l’entitat Motor Antic Malgrat i va ser president de l’Associació de Diabètics de l’Alt Maresme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia