Necrològiques

Joan Bartolí i Figueras

Exjugador del RCD Espanyol

L'exjugador del RCD Espanyol Joan Bartolí i Figueras va morir dijous passat, dia 30 de desembre del 2010, a l'edat de 75 anys. Era natural de Molins de Rei, on va néixer el 30 d'octubre del 1935.

Bartolí, que va lluir la samarreta blanc-i-blava durant onze temporades (de la 1954/55 a la 1964/65), va disputar 171 partits i va acumular més de 15.000 minuts.

Amb només 19 anys va arribar al club blanc-i-blau, tot i que durant les dues primeres temporades no va tenir gaire notorietat per la dura competència que suposaven Parra i Cata. Tres anys després del seu debut, però, Joan Bartolí era titular indiscutible i home clau en la defensa espanyolista.

L'any 1962 el club va baixar a segona, però un any després va aconseguir refer-se amb l'ascens per tornar a primera divisió.

Després de deixar l'Espanyol, va anar a Alacant per jugar amb l'Hèrcules, equip amb què va aconseguir pujar a primera divisió la temporada 1966/67. El molinenc va arribar a jugar amb la selecció espanyola B.

Quan va abandonar la seva carrera com a futbolista professional, Joan Bartolí es va dedicar al negoci de les impressions i va obrir una impremta a l'avinguda Barcelona de Molins de Rei, i en diverses ocasions va col·laborar amb els clubs de futbol de la població per fer les impressions de publicitat dels partits que es disputaven a la vila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.