El Temps

Encara pluja, sobretot al matí

Fins a mig matí s’espera precipitació al litoral, al prelitoral i a la meitat est, d’intensitat feble o localment moderada, mentre que és possible a la resta del territori. A partir d’aleshores, la precipitació es farà més dispersa i aïllada i afectarà sobretot la meitat sud. La cota de neu voltarà els 1.700 metres. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima serà similar. Vent de component nord i est entre fluix i moderat, amb cops forts a la meitat est i a la resta del litoral i del prelitoral.

La mar: De maregassa a forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Fins a mig matí el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat a la meitat sud, i entre poc i mig ennuvolat a la resta. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar poc ennuvolat a la tarda. Al final del dia arribaran núvols alts. És probable que hi hagi precipitació feble i dispersa a la meitat sud fins a mig matí. Es recolliran quantitats poc importants. La temperatura mínima serà semblant a la meitat sud i lleugerament més baixa a la resta i la màxima serà lleugerament més alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia