Cinema

Machete

Un heroi amb sabor llatí

Machete es va popularitzar quan encara era un simple projecte, gràcies al tràiler que es va concebre per acompanyar el díptic Grinhouse, format pels llargmetratges Planet terror, del mateix Robert Rodriguez, i Death proof, de Quentin Tarantino. En realitat és un projecte molt anterior, nascut al principi dels anys noranta. Robert Rodriguez volia crear un heroi amb sabor llatí, a l'estil dels herois asiàtics que apareixien a les pel·lícules de John Woo. El projecte va començar a perfilar-se quan s'hi va incorporar Danny Trejo, exconvicte i actor mexicà que ha interpretat sovint papers secundaris d'assassins i delinqüents als dos costats de Río Grande. Ara apareix com a actor principal d'aquesta pel·lícula, que arriba avui als cinemes. Després de ser donat per mort a Mèxic, arriba a Texas amb la intenció de començar una nova vida, però es veu implicat en l'assassinat d'un senador que no ha comès i es disposa a aclarir el cas i netejar el seu nom.

Direcció: Ethan Maniquis, Robert Rodriguez. Intèrprets: Danny Trejo, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Robert De Niro. Acció. EUA, 2010.
www.vivamachete.com/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Machete

«Machete»

Gènere: Acció
Direcció: Robert Rodriguez, Ethan Maniquis.
Intèrprets: Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Robert De Niro.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a