Cinema

Templario

Joan Sense Terra contra els templers

L'actor anglès James Purefoy està acostumat als personatges d'època en relats èpics i històrics: l'hem pogut veure en pel·lícules com Destino de caballero, George and the Dragon i Solomon Kane i en sèries televisives com Roma i Camelot. Ara, Purefoy es vesteix armadura i malles en aquest film d'acció ambientat al segle XIII.

A Templario, Purefoy interpreta un cavaller templer que s'afegeix a un grup de rebels que s'enfronten al cruel rei Joan I, un personatge habitual en les pel·lícules sobre Robin Hood i que aquí és interpretat –amb una cridanera perruca– pel prolífic Paul Giamatti, que en poc temps ha estrenat Resacón 2 i Win Win, ganamos todos. Centrada bàsicament en el setge al castell de Rochester, Templario és la tercera pel·lícula de Jonathan English, que ha optat per un tractament realista de la claustrofòbia, la violència i la sordidesa de l'època. La pel·lícula no escatima sang, fetge i brutícia, i el tractament beu també de gèneres com el western i el cinema bèl·lic: segons el protagonista, es tracta d'un creuament entre Els set magnífics i Salvar al soldado Ryan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Templario

«Templario»

Gènere: Acció
Direcció: Jonathan English.
Intèrprets: Paul Giamatti, kate Mara, Brian Cox.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a