Cinema

La saga Crepúsculo: Amanecer. Parte 1

Adéu als vampirs

Una de les sagues cinematogràfiques per a adolescents més exitoses dels darrers anys encara ja el seu desenllaç, per a tristesa dels seus –molts– fans i joia dels seus –també molts– detractors. Tal i com s'ha fet també amb Harry Potter, la darrera entrega de la sèrie Crepúsculo arriba dividida en dues parts, la primera de les quals s'estrena avui.

Bill Condon, que gaudeix de cert prestigi entre els aficionats al gènere gràcies a Dioses y monstruos –i que no estrenava una pel·lícula des del musical Dreamgirls–, agafa el relleu de Catherine Hardwicke, Chris Weitz i David Slade rere les càmeres d'aquesta adaptació dels best sellers de Stephanie Meyer. Una informació que –com les crítiques majoritàriament negatives de la premsa nord-americana– no afectarà gaire els joves incondicionals d'aquesta love story lànguida i melancònica que suposa una nova variant del tema de Romeu i Julieta i que involucra una noia mortal entre vampirs i licantrops. Ara, després de segellar el seu amor amb una cerimònia nupcial, l'embaràs de Bella provoca una sèrie de reaccions conflictives.

«The Twilight Saga: Breakin dawn. Part 1». Direcció: Bill Condon. Intèrprets: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Michael Sheen. Fantàstic. EUA, 2011.
www.lasagacrepusculo.es
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La saga Crepúsculo: Amanecer - Parte 1

«La saga Crepúsculo: Amanecer - Parte 1»

Gènere: Fantàstic
Direcció: Bill Condon.
Intèrprets: Taylor Lautner, Kristen Stewart, Robert Pattinson.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a