Cinema

Dictado

Secrets que tornen

Antonio Chavarrías ha imprès el seu estil personal en la primera incursió que ha fet al cinema de terror, fins al punt que la seva pel·lícula Dictado va ser l'única representant de l'Estat espanyol que va competir a la passada Berlinale, tot i que les pel·lícules de gènere no solen tenir gaire cabuda en les seccions oficials a concurs dels grans festivals. Però Chavarrías ja va explicar en el moment del rodatge, fa un any i mig, que la seva “és una pel·lícula sobretot de personatges”: “M'inclino més per la línia de Psicosi i de Polanski que per l'ensurt, tot i que també n'hi ha alguns, d'ensurts.”

La pel·lícula té com a protagonista una parella que acull en adopció la filla d'un amic d'ell que s'acaba de suïcidar. La presència de la nena desperta en l'home pors i sentiments d'un passat que havia decidit enterrar temps enrere. “Cert tipus de sentiments, de pors, poden acabar atrapant-te i destruint-te”, explica el director de Susanna i Volverás, que ha inclòs en el repartiment els actors Juan Diego Botto i Bárbara Lennie i la nena de 7 anys Mágica Pérez, un dels nous talents infantils del cinema català. També hi actua Nora Navas. El guió és d'Antonio Chavarrías a partir d'un argument de Sergi Belbel.

Direcció: Antonio Chavarrías. Intèrprets: Juan Diego Botto, Bárbara Lennie, Nora Navas, Mágica Pérez. Terror. Catalunya, 2011.
www.dictadolapelicula.com
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Dictado

«Dictado»

Gènere: Thriller
Direcció: Antonio Chavarrías.
Intèrprets: Juan Diego Botto, Bárbara Lennie, Nora Navas.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a